logopedie
Silderhuis logopedie werkt graag samen met andere beroepsbeoefenaars om zo kennis te delen en te versterken.Dyslexie, lees- en/ of spellingsproblemen Ilona Silderhuis is kwaliteitskringbegeleider van de logopedisten die zich verenigd hebben in de werkkring "Dyslexie, lees- en spellingsproblemen". Deze kring komt vier keer per jaar bijeen. Uit dit samenwerkingverband is onder andere een informatiefolder ontstaan. Alle logopedisten die participeren in de werkkring zijn geregistreerd dyslexiebehandelaar in het NVLF register. Wilt u meer informatie over dyslexie, lees- en/ of spellingsproblemen dan kunt u dit vinden onder het kopje logopedie. Hieronder staan de logopedisten vermeld die deel uit maken van de werkkring: GZ-psycholoog/ orthopedagoog

Silderhuis logopedie werkt ook nauw samen met Lysbeth de Boer. Zij is praktijkhouder van de praktijk Denkendoen, tevens gevestigd aan de Lage Wal 13 te Blokzijl. Binnenkort kunt u meer lezen over Lysbeth de Boer. InAlmere logopedie Silderhuis logopedie werkt tevens nauw samen met InAlmere Logopedie. Lisette van der Velpen is praktijkhoudster van deze praktijk. In Almere Logopedie heeft verschillende locaties in Almere en heeft veel ervaring en kent tevens veel specialisaties binnen het logopedisch werkveld. Meer informatie over In Almere Logopedie vindt u op www.inalmerelogopedie.nl.

Samenwerking basisscholen Met verschillende basisscholen hebben we een intensieve samenwerking, met de IB-ers en met de leerkrachten. Omdat er op veel scholen geen screeningen meer plaatsvinden vanuit de bezuinigingen van de gemeenten bieden wij ook het logopedisch spreekuur aan op scholen. Mocht u meer informatie willen over dit pakket, dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of bellen met ons telefonnummer:0184-613782.

Copyright Ilona Silderhuis 2014